Преглед и тест при доставка   
phone
Бърза поръчка: 0895 875 901
cart
Количка
(0 продукта)

Общи условия

 

Платформа е интернет сайтът modalux.net, домейнът modalux.net, символите, текста, съдържанието и организацията на работа на сайта чрез представяне, получаване, обработване и връщане на  информация по електронен път.

 

 

Продавач е лице, което предлага на сайта modalux.net стока за продажба.

 

 

 

Купувач е лице, заявило по електронен път предложение за закупуване на стока, търгувана чрез  modalux.net

 

 

 

Стока е вещ или съвкупност от вещи, които се излагат за продажба в платформата modalux.net

 

 

 

Осъществено посредничество е налице при едновременното или последователно изпълнение на следните изисквания.

 

 

 

Приемане на заявка за покупка на стока, която се търгува чрез modalux.net

 

 

 

Доставяне на стоката до купувача.

 

 

 

Плащане на цената на стоката от купувача, което се удостоверява от продавача

 

 

 

 Подизпълнител е лице, ангажирано от продавача или от купувача за предаване, приемане или плащане на стоката или за изпълнение на определени уговорки.

 

 

 

Възнаграждение за посредничество е сумата, която продавачът дължи на лицето, опериращо с платформата modalux.net за осъществено посредничество.

 

 

 

Сигурност и Условия за ползване на Магазин modalux.net.

 

 

 

1. ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ПЛАТФОРМАТА modalux.net

 

 

 

Oбщи условия на договорите за покупко-продажба от разстояние по смисъла на Закона за защита на потребителите между собственика на платформата  от една страна и от друга - лицето, съгласило се с настоящите Общи условия, наречено за краткост ПОТРЕБИТЕЛ, във връзка със заявяването и закупуването на предлаганите стоки чрез електронен магазин modalux.net

 

 

 

modalux.net има правото по всяко време да променя съдържанието и начина на достъп до информацията в нея, както и да прекрати използването й при неправомерен достъп, при некоректни действия и такива, противоречащи на законите в страната.

 

 

 

Следните Условия за ползване на сайта служат за конкретизиране на отношенията между modalux.net и потребителите, разглеждащи или използващи този сайт.

 

 

 

2. При използване на този сайт, Вие автоматично и съзнателно декларирате, че се съгласявате с тези условия.

 

 

 

3. Сайта съдържа информация единствено за лично ползване и целяща да демонстрира качествата на нашите продукти, без да дава право да се копират снимки и модели на дрехи.

 

 

 

4. Екипът на modalux.net не носи никаква отговорност за вреди, възникнали от посещението и разглеждането на сайтa.

 

 

 

5. Всички коментари, предложения, идеи и т.н., пратени или предложени от вас чрез този сайт или във връзка с използването на този сайт, остават собственост на modalux.net и в този смисъл modalux.net не е ограничен в използването им и не е длъжен да плаща каквито и да било компенсации на потребителите за техните коментари, идеи и предложения.

 

 

 

6. УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА

 

 

 

След като в онлайн магазин modalux.net постъпи поръчка от Потребител, консултант на нашия сайт се свързва с него, за да бъдат уточнени подробностите и да бъде потвърдена поръчката. В случай, че поръчаният модел не е в наличност, поръчката може да бъде анулирана. Доставките се извършват от куриерска фирма Ekont , до посочен от Потребителя, адрес или до офис на куриерската фирма в съответния град. Пратката е застрахована. Доставка се прави само след потвърждение от страна на клиента;

 

 

 

Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 17.30 часа;

 

 

 

Доставки не се извършват в Неделя и официални празници.

 

 

 

Плащане при доставка (наложен платеж): при получаване на стоката се заплаща дължимата сума на куриера. Ако клиентът не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес и срок, modalux.net се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.    

 

 

 

7.Рекламации

 

 

 

Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, Потребителят, пазарувал в онлайн магазин modalux.net, има право на рекламация при;

 

 

 

- констатирани липси

 

 

 

- дефекти на стоката; ·

 

 

 

- несъответствие с обявения размер; ·

 

 

 

- при транспортирането стоката е повредена; ·

 

 

 

- не е спазен предварително уговорения срок за доставка;

 

 

 

Рекламация се прави до 7 (седем) работни дни след закупуване на стоката.  Артикулът може да бъде заменен за същия в друг размер или цвят (ако има такъв) или друг артикул. Ако стойността на избрания артикул надвишава заплатената сума, се доплаща разликата. Връщането на стоката може да бъде осъществено само с куриерска фирма.

 

 

 

 При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки.

 

 

 

Съгласно чл. 55, ал. 1, т. 1 от ЗЗП, потребителят има право да върне стоката в 7 дневен срок от датата на получаването, като тя е с ненарушен търговски вид, и да заплати разходите за доставка и в двете посоки.